O cenu Best of Realty letos usiluje rekordních více než osm desítek projektů

25. ročník soutěže „Best of Realty – Nejlepší z realit“
25. ročník soutěže „Best of Realty – Nejlepší z realit“ se blíží do finále. Odborná porota na svém prvním zasedání schválila nominaci rekordního počtu 83 projektů, nejvíce v pětadvacetileté historii soutěže. Projekty se ve svých kategoriích budou ucházet o titul „Best of Realty – Nejlepší z realit 2023“. Galavečer s vyhlášením výsledků českých „realitních Oskarů“ proběhne v pražském Foru Karlín v úterý 14. listopadu. 
 
Best of Realty – Nejlepší z realit, prestižní soutěž v oblasti nemovitostí, slaví letos čtvrt století své existence. Jedná se o jedinečnou platformou pro ocenění a prezentaci nejvýznamnějších realitních projektů v České republice, která navíc v letošním roce přešla pod křídla Asociace pro rozvoj trhu nemovitostí (ARTN). 
 
Základními hodnocenými kategoriemi soutěže jsou stejně jako v minulých letech Rezidenční projekty, Administrativní centra, Obchodní centra, Hotely a Průmyslové a logistické areály, udělovány jsou nicméně i další speciální ceny.  Téměř z poloviny se na počtu nominací již tradičně podílí rezidenční segment, rekordní počet projektů letos evidujeme také v kategorii Průmyslových a logistických areálů.
 
Vedle titulů z výše uvedených kategorií získá Zvláštní cenu poroty projekt, který se v uplynulém období výjimečným způsobem zasloužil o rozvoj českého realitního trhu či jinak obohatil trh a jeho prostředí. Svou speciální cenu „Award for Excellence – cenu za přínos realitnímu trhu“ uděluje také Asociace pro rozvoj trhu nemovitostí. Ve spolupráci s Českou radou pro šetrné budovy je udělováno ocenění za Environmentálně šetrný projekt. Do Síně slávy pak vstoupí významná osobnost, zanechávající výraznou stopu na tuzemském realitním trhu. 
 
„Nikdy v historii soutěže jsme se tak vysokému počtu nominací ani nepřiblížili a je vynikající zpráva, že na český realitní trh stále přicházejí nové a zajímavé projekty a obohacují jej. Těší nás, že soutěž Best of Realty již čtvrt století nabízí prostor, jak ty nejvydařenější počiny vyzdvihnout a ocenit," komentuje vysoký zájem o soutěž Tomáš Drtina ze společnosti Incomind, předseda odborné poroty a zároveň viceprezident ARTN.
 
Rozhodujícími kritérii při posuzování kvality přihlášených a nominovaných projektů jsou výběr a obohacení lokality, urbanistické a architektonické řešení, kvalita realizace, šetrnost vůči životnímu prostředí a samozřejmě i úspěšnost na trhu nemovitostí. S pravidly soutěže i jejími uplynulými ročníky se zájemci mohou seznámit na webové stránce soutěže www.bestofrealty.cz

Přehled všech projektů nominovaných v jednotlivých kategoriích je uveřejněn na webu soutěže www.bestofrealty.cz/nominovane-projekty

Kontakt:
Marie Mocková 
PR manažerka
Email: [email protected]
Tel. +420 724 660 617