Novinky třetího desetiletí soutěže

Lifetime Achievement Award
V souvislosti se vstupem do třetího desetiletí svého konání se soutěž Best of Realty – Nejlepší z realit v roce 2019 rozšířila o dvě nová ocenění. Prvním z nich je Síň slávy. Do ní bude organizátorem soutěže každý rok uvedena jedna osobnost, která se v uplynulých letech výjimečnou formou zasadila o rozvoj, propagaci a dobré jméno realitního trhu, developmentu či souvisejících oborů. Počínaje ročníkem 2019 bude udělována také Cena pro environmentálně šetrný projekt: novým členem poroty soutěže proto bude zástupce České rady pro šetrné budovy, jenž bude garantem této kategorie a ze všech nominovaných projektů vybere jeden, který tuto cenu získá. 
O nominaci na ceněný titul Best of Realty – Nejlepší z realit se i v 21. ročníku mohou již tradičně ucházet rezidenční developerské projekty, nové i rekonstruované administrativní budovy, hotely, průmyslové a logistické areály i obchodní centra, jejichž dokončení proběhlo na území České republiky po 1. lednu 2018. Elektronické přihlášky lze organizátorovi zasílat v průběhu prázdnin, nejpozději však 2. září 2019. 
Výsledky 21. ročníku budou vyhlášeny na slavnostním večeru, který za účasti více než tří set osobností reprezentujících tuzemský developerský a realitní trh a související obory proběhne v úterý 12. listopadu 2019. Dějištěm konání slavnostního večera bude poprvé pražské Forum Karlín, které v této soutěži získalo Zvláštní cenu poroty v roce 2014.
Vstupenky na galavečer je možné u organizátora objednávat již nyní. Jejich počet je limitován.